Vi søker kinosjef Lakselv

Elsker du film? Vi søker kinosjef i Lakselv! Kinosjefen vil overta en artig og kreativ jobb, med ansvar for en veldrevet og godt besøkt kino.

Er det deg? Vi søker etter er en engasjert, energisk, selvstendig, positiv og resultatorientert person med god arbeidskapasitet!

Du må ha vilje, forståelse og motivasjon til å arbeide i en virksomhet som hovedsakelig har åpent når andre har fri, noe som krever fleksibilitet. Kinosjefen skal inngå i ordinær driftsturnus med arbeid både på dagtid og kveldstid/helger. Det er en forutsetning at kinosjefen skal kunne fungere i de ulike driftsfunksjonene.

Kinosjefen vår skal ha spesielt fokus på den totale gjesteopplevelsen vi ønsker å gi våre gjester gjennom god opplæring og utvikling av dine ansatte og deres innsats. Det er derfor et sentralt krav at du evner å motivere dine medarbeidere, og kan bygge ett resultatorientert team. 

Vi tilbyr den rette kandidaten spennende utfordringer på en unik arbeidsplass. I Aurora kino jobber vi som et team på tvers av kinoene i Tromsø, Alta, Kirkenes, Vardø, Narvik og Lakselv.  Du vil få støttefunksjoner tilgjengelig innen administrasjon, filmbooking, markedsføring, kiosk og teknikk. Administrasjonen ligger i Tromsø.

Det er en fordel med relevant utdanning eller erfaring, samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. I tillegg forventer vi interesse for kultur og film! Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Lønn etter avtale. For nærmere informasjon om stillingen kan adm.dir. Geir Martin Jensen kontaktes på telefon 901 03 183 eller e-post gmj@aurorakino.no

 

Se fullstendig utlysning og send inn din søknad med CV via Jobbnorge.no innen 27. juli 2020